Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ζενέτος ο πολυσυλλεκτικός, ο ανεξάρτητος


Εκλογικός πυρετός στο Ίλιον! Το χορό στο προεκλογικό γαϊτανάκι έσυρε η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία, εγκαινιάζοντας το εκλογικό της περίπτερο στην πλατεία Γεννηματά.

Ο επικεφαλής κ. Ζενέτος επεσήμανε ότι πρόκειται για μια πολυσυλλεκτική παράταξη1* που δε διεκδικεί και δεν κατέχει κομματικό χρίσμα2*, καθώς στους κόλπους της υπάρχουν άνθρωποι από όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου3* που όμως διαθέτουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, την ευγενή άμιλλα.


Η κυρία Αμαλία Ρουμπίνη, εκ μέρους του πολιτιστικού συλλόγου «Φιλαναγνώστες  Ιλίου, Κλικ - Νίτρο - Μανίνα - Τσάο» (εδρεύει προσωρινά στο φέισμπουκ), και υποψήφια δημοτική σύμβουλος της πολυσυλλεκτικής παράταξης, προσήλθε στο βήμα των ομιλητών, κι εμφανώς συγκινημένη, ανάγνωσε το πόθεν έσχες της Δυναστείας Παπανδρέου, προκαλώντας ρίγη ανατριχίλας και νοσταλγίας στην συμπάσχουσα ομήγυρη. Αυτοστιγμεί διοργανώθηκε έρανος για τη στέγαση του αξιολογότατου πολιτιστικού συλλόγου. Μεγαλοστέλεχος προσφέρθηκε να στεγάσει την κυρία Αμαλία Ρουμπίνη στο γραφείο ή στην οικία του. Παράλληλα, έδωσε οδηγίες για τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα καθώς και το πολιτικό στίγμα της παράταξης
:

Περιφρουρήσαμε τα κεκτημένα, διστάζοντας να έρθουμε σε ρήξη με σκληρές πολιτικές των κυβερνήσεων, στοχεύσαμε με ακλόνητη πίστη, αφοσίωση και επιμονή στη δική μας γραφειοκρατία, με την ίδια ορμή, αποφασιστικότητα και δυναμισμό εκτός προγραμματισμού Συνεχίζουμε μη διστάζοντας να έρθουμε σε ρήξη με τις αρχές της λογοδοσίας, του σεβασμού και της διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα για το καλό του τόπου Μέσα στη δική μας οικογένεια. ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει, Συνεχίζουμε

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ πολλών άλλων και χαιρέτησαν:

Ο ύπατος αρμοστής της Αδελφότητας Αποδήμων Λιοσιωτών (Πετρουπόλεως, Καματερού, Περιστερίου και Φιλαδελφείας)  Χαρίδημος Κιουταχής.

Η κτηματομεσίτρια και Μέγας Χορηγός του σκοπευτικού συλλόγου «Ίλιον Τοξοβόλος Φοίβος», κυρία Σούλη Καπάτσα.

Ο γενικός γραμματέας της λέσχης «Ίλιον Δημοκρατικός Διάλογος - Δεν Δικαιούστε δια να Ομιλείτε» κύριος Μένιος Κουτσιόκωστας.

Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Κυκλαδίτες Ιλίου», κυρία Ράνια Καρλάτου Μαλιξουράκη, - και επίτιμο μέλος του υπό ίδρυση συλλόγου, των εν Ιλίω Απανταχού Επτανησιωτών.
 
Ο κύριος Αθανάσιος Σκωτσέζος, ταμίας του αθλητικού σωματείου Ιλίου, «Ξυστό - Πράσινη Τσόχα, ο Θανάσης».

Και φυσικά δεν μπορούσε να απουσιάζει η μικρή Πράση (πρασινοσκουφίτσα), η σκυλίτα μασκότ του σωματείου Ιλιωτών Πετρουπόλεως. Με τα γρυλίσματά της έδωσε μια χαρούμενη νότα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, κηρύσσοντας, ή μάλλον… γαβγίζοντας την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

*κλικ στις εικόνες και διαβάστε

ο επικεφαλής κ. Ζενέτος επεσήμανε ότι δεν κατέχει κομματικό χρίσμα
…ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ



άνθρωποι από όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου που όμως διαθέτουν ένα κοινό χαρακτηριστικό
σαν στρατιωτάκια και ο εντολοδόχος


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...