Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ο ΔΗΜΟΣ "ΙΛΙΟΝ - VODAFONE Α.Ε." ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ


Μετά τη δυναμική και συνεχόμενη πίεση που του ασκήσαμε ο δήμος επιχειρεί με έντυπό του να κάμψει τον αγώνα μας. ενάντια στο σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας στο παράνομο κτίριο του Καράμανου στην οδό Δραγουμάνου, για να φανεί τι; ότι απλά είναι ανίκανος να διαχειριστεί έστω και γραφειοκρατικά μια υπόθεση που την ανήγαγε σε ιδιωτική,  με δικαστήρια  και αλληλογραφία μεταξύ υπηρεσιών,  αποσιωπώντας το αυτονόητο , την έκδηλη παρανομία  λες και αφορούσε μια διαφορά μεταξύ εταιρειών.                                          
Οι άνθρωποι αυτοί είναι ερασιτέχνες αν όχι επικίνδυνοι ,ξεχνούν ότι οφείλουν να ενημερώνουν τους πολίτες, νομίζουν ίσως ότι είναι μάνατζερ σε ποδοσφαιρική ομάδα ή σε ανώνυμη εταιρία και πάντως όχι αιρετοί που εκφράζουν την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες. Ακόμη και σαν εύθικτοι μάνατζερ όμως όφειλαν να είχαν παραιτηθεί ή έστω να ζητήσουν μια συγγνώμη.                                                                                                                     
 Στο έντυπο που μοίρασαν ο αυλητής για ποιο χορό παίζει;
 Σε πανηγύρι χορηγών ή σε γλέντι δημοτών, γιατί τριγύρω δεν φαίνεται κανείς. 
   Τέλος τα ψέματα.                                                                                  
                     Το ξέρουν είναι μόνοι τους μα αν ήθελαν θα ήμασταν μαζί τους.  

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 6:30 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
   ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ                                                        ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ                       ΝΑ   ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ   ΤΙΣ   ΚΕΡΑΙΕΣ   ΤΟΥ   ΘΑΝΑΤΟΥ   ΣΕ   ΚΑΘΕ   ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...