Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πέθανε 43 χρονος στο δημοτικό συμβούλιο του Περιστερίου.


Η ιδιωτικοποίηση και ο Καλλικράτης σκοτώνουν..!

Πέθανε 43 χρονος στο δημοτικό συμβούλιο του Περιστερίου όταν δεν του έδωσαν τον λόγο...



Την ώρα που διαπληκτίζονταν με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη...
Ένα δραματικό γεγονός, πρωτοφανές για τα δεδομένα, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27  Σεπτεμβρίου κατά  τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Περιστερίου, όπου ένα από τα θέματα ήταν και το "κλείσιμο" ή όχι του κολυμβητηρίου.

Γονείς, αθλητές ,παιδιά και αντιπροσωπείες των κολυμβητικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής «Δελφίνια» «Γλαύκος», «Γ.Σ.Π.». παρευρίσκονταν  για να απαιτήσουν το άνοιγμα του «Ανοιχτού δημοτικού κολυμβητηρίου Περιστερίου» (Χωράφα) το οποίο, όπως καταγγέλουν
«...παραμένει κλειστό με ευθύνη της δημοτικής αρχής που δεν χρηματοδοτεί τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας του, στα πλαίσια της κοινωνικής επίθεσης από την κρατική και τοπική εξουσία ενάντια στα κοινωνικά αγαθά. Ο δήμος Περιστερίου μετέφερε το κόστος λειτουργίας στους αθλητικούς συλλόγους με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν με μηνιαία συνδρομή οι αθλητές και οι οικογένειές τους. Είναι ξεκάθαρο ότι ο δήμος οδηγεί το κολυμβητήριο στους ιδιώτες με μόνο σκοπό το κέρδος και τον κοινωνικό αποκλεισμό...».
Από την άρνηση της δημοτικής αρχής να τους δώσει το λόγο, δημιουργήθηκε ένταση στην αίθουσα και έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δημοτικών συμβούλων της διοίκησης και των γονιών. Μεταξύ των τελευταίων και ο Άγγελος Τσετσέλης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολυμβητικού Ομίλου Περιστερίου «Γλαύκος» που στην προσπάθειά του να πάρει τον λόγο από το προεδρείο, έπαθε καρδιακή προσβολή και παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν δεν κατέστη δυνατό να σωθεί. Ο άτυχος σαραντατριάχρονος  Άγγελος Τσετσέλης  δημότης Ιλίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ήταν πατέρας δυο παιδιών και μέλος του Δ.Σ του αθλητικού συλλόγου «ΓΛΑΥΚΟΣ». Αγωνιούσε για την τύχη του κολυμβητηρίου, εάν θα συνεχίσει να λειτουργεί, και αγωνιζότανε να μην κλείσει.

Είναι γνωστό στον κόσμο του Περιστερίου ο αυταρχισμός που επικρατεί στο δημοτικό συμβούλιο από τον κύριο Παχατουρίδη και την δημοτική του ομάδα που λειτουργούν σαν securiτάδες και τραμπούκοι άλλης εποχής και προσβάλλοντας πολλές φορές εκτός από τους δημότες ακόμα και την αντιπολίτευση με χυδαίους χαρακτηρισμούς.
ακολουθεί  ανακοίνωση   που   μοιράστηκε   στο   Περιστέρι

Ο Άγγελος Τσετσέλης  Έφυγε υπερασπιζόμενος το αυτονόητο, το δικαίωμα των παιδιών όλων μας, να περνούν κάποιες ώρες ξέγνοιαστα, να αθλούνται, να χαίρονται.
Ένας από εμάς που παλεύουμε καθημερινά για να ταϊσουμε, να μορφώσουμε και να φροντίσουμε τα παιδιά μας μέσα στις άθλιες συνθήκες της καπιταλιστικής κρίσης και των μνημονίων που καταστρέφουν τις ζωές μας.
Ένας από εμάς που αντιστεκόμαστε στις απειλές του εργοδότη, που μας ζητάνε διαρκώς να πληρώσουμε νέα χαράτσια, που μας μείωσαν τους μισθούς ενώ ταυτόχρονα μας στερούν το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή. Κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία και κάθε μορφής δημόσιο αγαθό.
Αυτοί που πριν λίγα χρόνια, μας πιπίλιζαν το μυαλό με τις Χρυσές Ολυμπιάδες, που έβγαζαν περισπούδαστους λόγους για το αθλητικό πνεύμα, έρχονται τώρα να στερήσουν από όλους μας έναν από τους ελάχιστους δημόσιους χώρους. Αυτοί που εφαρμόζουν πιστά τα δόγματα των μνημονίων και του Καλλικράτη για πλήρη εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση κάθε δραστηριότητας. Αυτοί στο Περιστέρι έχουν όνομα και επίθετο. Μιλάμε για τον «κύριο» Παχατουρίδη και τον « κύριο» Λώλο οι οποίοι με μεγάλο θράσος φώναξαν «αρκετά σας ανεχτήκαμε», στους συγκεντρωμένους συμπολίτες μας, που διαμαρτύρονταν στο δημοτικό συμβούλιο της 27ης Σεπτεμβρίου για το κλείσιμο της Χωράφας. Ο άτυχος Άγγελος Τσετσέλης λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ζητούσε να παρέμβει στο δημοτικό συμβούλιο. Όταν κατάλαβαν οι «δημοτικοί μας άρχοντες» τι συνέβη έφυγαν άρον-άρον από την πίσω πόρτα, χωρίς να δείξουν ούτε το στοιχειώδες ανθρώπινο ενδιαφέρον για την κατάσταση του άτυχου συμπολίτη μας.
Όχι «κύριοι». Εμείς αρκετά σας ανεχτήκαμε!
Την ώρα που χτίζουν νέο κολυμβητήριο στο Λόφο, έχοντας ξοδέψει 5 εκατομμύρια για τον σπαστήρα σκουπιδιών στη περιοχή του άλσους, ετοιμάζουν την ιδιωτικοποίηση του μοναδικού κολυμβητηρίου της περιοχής ανοίγοντας την όρεξη στους  μεγαλοεργολάβους.
Δεν θα σας το επιτρέψουμε! Θα παλέψουμε για τη ζωή και τα δικαιώματά μας!
Δεν θα αφήσουμε να ξεπουλήσετε όσο-όσο τα ελάχιστα δημόσια αγαθά που έχουμε ιδρώσει να αποκτήσουμε, έχοντας χρυσοπληρώσει φόρους και χαράτσια. Δεν θα πληρώσουμε σε οποιονδήποτε ιδιώτη ούτε δεκάρα για αυτά που μας ανήκουν δικαιωματικά. Αυθαιρεσία και κλοπή τέλος! Δεν θα συνηθίσουμε στο θάνατο που στη κυριολεξία σπέρνει η πολιτική σας. Θα σας ανατρέψουμε και εσάς και τα συμφέροντα που υπηρετείτε.
στοιχεία απο το διαδίκτυο και από τις ιστοσελίδες:
http://odofragma-skas.blogspot.gr/2012/09/t.html   
 http://citypress-gr.blogspot.com/2012/09/40.html
http://indobserver.blogspot.com/2012/09/blog-post_5433.html  
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/09/43_28.html
http://www.swimming.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=442:-09092009-2009-7-&catid=14:2010-01-21-12-01-58&Itemid=22
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...