Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Δήμος Ιλίου , δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις


Θλιβεροί και γελοίοι , τάδε έφη Καλλικράτης
Ενύπνιον αφήγημα για το Τριώδιον.

α) η μικρότητά τους 

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο πέρασε απόφαση (ομόφωνα βεβαίως βεβαίως) που αφορά στην τοποθέτηση πινακίδας απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης οχημάτων έξω από το σπίτι δημοτικού συμβούλου της παράταξης Ζενέτου. Η εν λόγω απόφαση πέρασε ανάμεσα σε άλλες που αφορούσαν άτομα με ειδικές ανάγκες δια της πλαγίας οδού. Τόσα χρόνια στο κομματικό κουρμπέτι του Πασόκ έχουν διδαχτεί πολλά για ειδικά άρθρα και ρυθμίσεις που περνούν εμβόλιμα σε άσχετα νομοσχέδια.
Ίσως το να μη μπορεί να παρκάρει κάποιος το αυτοκίνητό του ή το να απαιτεί και να θεωρεί δικό του το χώρο περιμετρικά της οικίας του  να τον καθιστά αυτόματα άτομο με ειδικές ανάγκες. Αν είναι δε και σύμβουλος ή ακόμα δημοτικός υπάλληλος ή ευνοούμενος του Ζενέτου έχει ειδικά προνόμια και αυτοδικαίως μπορεί να κάνει ότι γουστάρει : μονοδρομήσεις, πεζοδρομήσεις, φωταγωγήσεις, απαγορεύσεις και λοιπά πολλά, από όλα έχει ο τσιφλικ μπαξές της αυτοδιοίκησης, αφού η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη ή σφυρίζει αδιάφορα και ομόφωνα (όλο και κάποιο ίδιον όφελος θα υπάρχει).
Το ηθικόν και το νόμιμον . Μας τα παν κι άλλοι.  Άξιοι πάντα τέτοια .


β) ένας για όλους κι όλοι για έναν

Το παρδαλό κατσίκι και ο πτερωτός όνος εξήραν τις ασκήσεις ακριβείας των κομματόσκυλων κολοτουμπιστών της παράταξης Πασόκ του τοπάρχη Ζενέτου
Μετά την incognito, μακριά απ τα φώτα της δημοσιότητας, επίσκεψη της φώφης και του μπαρμπα-αποστόλη, το Πασόκ Ιλίου μετακόμισε τα γραφεία του στο κτίριο του Δημαρχείου για να ελαττώσει τα λειτουργικά έξοδα (ενοικίων - τηλεφώνων) και για να είναι πλάι στα στελέχη του και τους οπαδούς του. Έτσι στις 24 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Ιλίου, στήθηκαν οι κάλπες για το συνέδριο του Πασόκ. Μέλη της παράταξης Ζενέτου ήταν παρόντα για να ψηφίσουν και να δηλώσουν την πίστη τους στην πράσινη μουχλιασμένη σέκτα. Νεοταξική σέκτα με διπλό προσωπείο μυστικής οργάνωσης. Άλλο έξω, άλλο μέσα. Σχιζοειδείς καταστάσεις.
Εξωτερικά τα συντεταγμένα στρατιωτάκια αμίλητα, αγέλαστα, ακίνητα παρέα με το δημαρχούκο δηλώνουν ανεξάρτητα, κόπτονται για την ανεργία καταψηφίζουν το μνημόνιο. Υποκριτές έως αηδίας, το πίστεψαν κι οι ίδιοι.
Εσωτερικά όμως, κάνουν το κομματικό τους καθήκον με γνώμονα την πάγια αρχή τους «Κανένα συμφέρον του Πασόκ μόνο του στο Ίλιον». Μούγγα στη στρούγκα. Οσφυοκαμψία και κυβίστηση. Στηρίζουν ψηφίζουν το φύλαρχο Βαγγέλα, το Λίσταρχο, το Φαφλατά Χαρατσάρχη. Τόνα χέρι νίβει τ άλλο. .
Ο Ζενέτος ψάχνει στην πίτα της Ζημάρ για το χρυσό φλουρί, μα δε ξέρει ότι το κατάπιε ο Πάχτας στη Χαλκιδική. Το παρδαλό κατσίκι ξεκαρδίζεται στα γέλια ο ιπτάμενος όνος  χλιμιντρίζει ευαρεστημένος. Μη σκορπάτε ψίχουλα.
Οι κοινωνικοί αγώνες της καρέκλας,  των χρισμένων από το κόμμα  μάνατζερς πολιτικάντηδων και των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών συνδικαληστών, όσο κι αν φτιασιδώνονται δεν είναι τίποτα άλλο παρά χάρτινοι.
Στα ταβερνεία και στα μπουφέ των κοινωνικών αγώνων , οι ομοτράπεζοι, και κατά συνέπεια ‘’σύντροφοι’’ διεκδικούν. Διεκδικούσαν και διεκδικούν σε κάθε  συνέδριο - δεξίωση,  τη μεγαλύτερη μερίδα από την ημερίδα. Αγώνας να δουν τα μάτια σου. Στριμωξίδι και συνωστισμός αγωνιστών στα μπουφέ.
Όλοι μαζί τα φάγαμε, κελαηδάνε εν χορώ στο σκυλάδικο της πολιτικής, μέσα στο βαθύ δύσοσμο Πασόκ που εμπλουτίζεται με ολίγον άρωμα υπονόμων από ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΔημαροΣυν. 
Όλοι μαζί τα φάγαμε, κλείνουν πονηρά το μάτι το αλλήθωρο, το μυωπικό, στο Σύριζα. 
Εκείνο το Σύριζα Εκμ τι να είναι άραγε ; αναφωνούν διαλογιζόμενοι, σκουπίζοντας βουλιμικά τη γλίτσα που άφησε η αστακομακαρονάδα  στα μανίκια τους.
Ναι σίγουρα, είναι συντομογραφία του Σύριζα Εκμέκ
Εκμέκ , παγωτό ή κανταΐφι ;
Μετά το κυρίως γεύμα …Ακολουθεί επιδόρπιον. 

γ) πινακίδας εγκώμιον 

Το τσίρκο στην πόλη μας. Οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες τοποθετούν τις πινακίδες με μαεστρία που θα ζήλευαν και οι ταχυδακτυλουργοί. Πινακίδες σε ειδικά επιλεγμένες θέσεις υψηλής θεαματικότητας προς άγραν ψήφων. Το μεγαλύτερο τμήμα των αναγραφόμενων έργων γίνονται σε άλλους χώρους αλλά αυτό ουδεμία σημασία έχει.
Τι κι αν είναι χρήματα από φόρους, Εσπα, περιφέρεια, υπουργεία …Εμείς τα κάναμε .Ψηφοθηρία δίπλα από τα γήπεδα της Ραδιοφωνίας, σε θέση υψηλής προσπελασιμότητας και θεαματικότητας, για να βλέπουν οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι , αφορά το χώρο στο παληό  20ο δημοτικό σχολείο. Τα μπάζα και οι λίθοι που διακρίνονται στη φωτογραφία θα πουληθούν από τους εργολάβους σε καλή τιμή στην περιφέρεια και στο δήμο για να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά στους  υπό διαμόρφωση ‘’βραχόκηπους’’. Τόσοι πολλοί λίθοι να πάνε χαμένοι.  Τέτοια Λήθη δε ματάειδα πουθενά.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Όλοι μαζί θα τα φάμεΨηφοθηρία δίπλα από την εκκλησία του Αγ.Διονυσίου για να ευλογηθεί η θεάρεστος Αγία Εργολαβία- Εσπα η πράσινη -από τις προσευχές των ευσεβών πιστών που θα κληθούν να ρίξουν την ψήφο τους αφού πρώτα αντικρύσουν το διαφημιζόμενο έργο που αφορά την οδό Καλπακίου.

δ) τέλος φήμες (;) 

αναφέρουν την δωρεάν  παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου στον Άκτωρα σε χώρο που προοριζόταν για πλατεία και πράσινο, ενώ άλλες φήμες κάνουν λόγο  για την σύναψη μυστικής  αντιμισθίας  στην οποία  περιλαμβάνεται η δωρεάν προβολή και διαφήμιση του ’’έργου’’ της δημοτικής αρχής από το Έθνος. Στο Ο.Τ. 2117Α και 2117Β του πράσινου τμήματος του χάρτη, είναι εγκατεστημένο το πράσινο εργοτάξιο του εργολάβου που παρατίθεται στη φωτογραφία. Οι τσίγκοι δεν πρόλαβαν να βαφούν πράσινοι, μάλλον τελείωσε το χρώμα. Ο εμβόλιμος χάρτης της φωτογραφίας  είναι μέρος από επίσημο Χάρτη του Δήμου Ιλίου που έχει μοιραστεί σε τοπικές υπηρεσίες, φέρει ημερομηνία  Ιανουάριος  2011, άλλο ένα ‘’έργο’’ του βεζίρη Ζενέτου με την ευγενική συμμετοχή του Μεγάλου Σουλεϊμάνου της Υψηλής  Πυραμίδος.

Ζενέτος στηρίζει Βαγγέλα. 
Πλερώνει το χαράτσι το άδικο
των πτωχευμένων από το αγαπημένο του Πασόκ, δημοτών
Ζήτωωω!!!  Μπράαβο στη φιλεύσπλαχνη δημοτική εταιρική ευθύνη
Μην τον τηράτε που είναι Πασόκ 
έχει καρδιά μάλαμα ψάχνει για αντάλλαγμα
Μια χάρτινη κοινωνική προσφορά μόνο από το Έθνος 
Ζενέτος στηρίζει Αννούλα .
Να Λόλα μια Φωτοτυπία. Με τη μουτσούνα μου καλλιγραφία.
Δωρρεάν Παιδοία κε μεγαιθυντικός φακόςς 

Οι χρήσιμες καλές δηλώσεις, που ρίχνουν νερό στο μύλο να γυρίσει - πράσινη εργολαβία να αρχινίσει, για τους κρατικοδίαιτους ’’επιχειρηματίες‘,’ έγιναν  που αλλού, στο Έθνος του Μάστρο Μπόμπολα του επικεφαλής της κοινοπραξίας Elpedison (Ελλάκτωρ Μπόμπολας Κούτρας- Ελπε Λάτσης- Εdison  ενεργειακή πολυεθνική) που ορέγεται την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Αυτοί είναι οι νέοι ‘’εναλλακτικοί πάροχοι’’ μετά την Energa και την HellasPower. Εσύ κάνεις καλές δηλώσεις για εμάς, εμείς κάνουμε καλή προβολή σε σένα, me Tarzan you Jane κάπως έτσι. Τάξη στη Ζούγκλα.
Ολοσέλιδη καταχώριση  και με φωτογραφία ανφάς για να φας. Ψηφαλάκια απ τους εικονολάτρες. Καλές συμφωνίες. Νοικοκυρεμένα πράγματα.Πράσινα.
Γι αυτό ο κυρ ζενέτος δε βγάζει άχνα στον Άκτωρα για την ανυπαρξία των μέτρων ασφαλείας  στην εργολαβία σκεπάσματος της Φλέβας Εσχατιάς. Αντίθετα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο επηρμένος αλαζόνας Ζενέτος κόμπαζε για το μεγαλύτερο έργο που επιτελείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Όπως για όλους τους βλαχοδήμαρχους Μαυρογυαλούρους της τσιμεντανάπτυξης και της αντιπαροχής, έτσι κι εδώ οι καλοί εργολάβοι των μέσων μαζικής αποβλάκωσης  θα προβάλλουν το ’’έργο και τις δηλώσεις‘’ του ‘’επιτυχημένου δημάρχου’’ που με τη σύμφωνη γνώμη και σιωπή του, αφέθηκαν να κατασπαράξουν τα δέντρα και να σκεπάσουν ‘’το ρέμα’’ ενάντια στην σύγχρονη αρχιτεκτονική πρακτική που απαιτεί την ενσωμάτωση και την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος μέσα στο αστικό τοπίο. 
Αυτά τα λένε οι Φράγκοι, ρε. Εδώ χάμω κάνουνε κουμάντο τα Φράγκα. Κατάλαβες ρε, τα Φράγκα. Εδώ είναι Unanistan  Αυνανιστάν που θα μας πεις εσύ για πράσινο και κότσυφες, καλαμιές και τριζόνια, βατράχια και μικροκλίμα. Αν θες τέτοια να πας στα όρη τα άγρια βουνά να μας αδειάσεις τη γωνιά. Να πας στα μεταλλεία στις Σκουριές να δεις της γης το αίμα. Ορυκτά… Ρε, Χρυσός. Εμείς δε μένουμε στην Επιφάνεια των πραγμάτων. Επιφανειακέ. Ε, Επιφανειακέ. Εμείς πάμε υποχθόνια στην Ουσία κάτω από την επιφάνεια της γης εκεί που είναι ο Χρυσός, η Ανάπτυξη ρε
Τι Πράσινο και Παπάρες. Άντε πάγαινε να πάρεις λίγο καθαρό αέρα.
Ανέβα στις βουνοκορφές ρε να σε νανουρίσουν οι ανεμογεννήτριες.Ανάπτυξη Ρε. Πράσινα γιοφύρια. Νέα Εργασιακά. Επιδοτούμενα με Εσπα. Έρχονται  οι  Γεφυραίοι,  οι  Έμποροι  των  Εθνών  τα  δικά  μας  παιδιά.
Τα παραχωρητήρια τα υπογράφουμε αυθημερόν στα αποχωρητήρια. Γύπες και Αρπακτικά πάνω απ την Προκρούστειο Κλίνη των εναπομείναντων δικαιωμάτων, κοινωνικών τε, και εργασιακών. Μούγγα στη Στρούγκα Ρε.
Αν δεν ήταν το τσιμέντο, ο Τιτάν, η Αγέτ Ηρακλής, οι Τσάτσοι, η Calcestruzzi …
Εμ, Τι νόμισες, είπε ο Σουλεϊμάνος ο υποβολέας, ανεμίζοντας την πράσινη σημαία, δίνοντας το σινιάλο εκκίνησης κατά την έναρξη της ΕΣΠΑτσιμεντοδρομίας.

Όποιος πρώτος τερματίσει, προμήθεια από την Υψηλή Πυραμίδα θα κερδίσειΤοιουτοτρόπως εξασφαλίστηκε και η προβoλή της ‘’αγανάκτησης ‘’ του αγαπημένου δημάρχου για την εγκατάλειψη στο πάρκο Τρίτση. Εγκατάλειψη η οποία οφείλεται στην αδιαφορία της Κεντρικής Διοικήσεως βεβαίως. 
Εμείς Θέλουμε Αλλά Δε Μπορούμε. 
Σα διαφήμιση του Λαξατόλ για τη δυσκοιλιότητα ακούγεται.
Θέλουμε Αλλά Δε Μπορούμε Δε μας αφήνουν οι Άλλοι. Άλαλοι και Μπάλαλοι
Εγκατάλειψη στο πάρκο Τρίτση, μετά το γερό φαγοπότι delicatessen, των ανεξέλεγκτων κονδυλίων, από τον ΑΣΔΑ, τους δήμους Αγ.Αναργύρων, Ιλίου, Καματερού, των  ΜΚΟ και των λοιπών παραμάγαζων  … Πάρκο Φρίξη.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ  ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ  ΑΠΟ  ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Κλαψ  Λυγμοί  Ωιμέ. Δώστε το σε μένα να το σώσω καλοί μου άνθρωπες. Θα του βάλω διόδια φθηνά, τρενάκι για παιδιά και βάρκες με κουπιά, θα οργανώσω τη Γη, θα φυτέψω δυόσμο ρίγανη κανέλλα βιολογική, θα μοιράσω κομμάτια του στις ακτήμονες ΜΚΟ του Κόκκαλη, του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, θα φυτέψω δέντρα υψηλότερα του υψηλοτέρου της Ευρώπης που θα εκπέμπουν σήμα 4G. . Δώστε το σε μένα να το σώσω καλοί μου άνθρωπες από την καταστροφή. Έχω γνώση Τεχνοκρατική  και κομπόδεμα γερό στου δήμου το αποθεματικό. Θα το αναπτύξω όσο μπορώ.. Συρματοπλέγματα θα βάλω ηλεκτρικά του σύντροφου Χρυσοχοΐδη δωρεά. Θα βάλω κάμερες παντού να βρω τι μύγα που χει χέσει στο ρουθούνι του ασβού. Θα προκηρύξω διεθνή διαγωνισμό για χλοοτάπητα με ISO, συνθετικό, θα ξεπαστρέψω τα πουλιά που αφήνουν κουτσουλιές, κι απασχολούν ματαίως του δήμου τους οδοκαθαριστές. Στη λίμνη πάπιες για σκοποβολή να εξασκούνται σύλλογοι κυνηγητικοί. Και δέντρα θα φυτέψω πλαστικά, μη ρίχνουν φύλλα κι ενοχλούν τη σιγαλιά. Όποιος στο πάρκο πέρδεται ή ρεύεται εντόνως, θα παρεμβαίνει ο του δήμου αστυνόμος, κεαν η τάξις δεν αποκατασταθεί υπάρχει πρόστιμο εργασία εθελοντική. Δεν είμαι δήμαρχος για β εθνική, έχω όραμα και στόχο δια καριέρα ευρωπαϊκή. Τι παραπάνω είχε από εμέ η Δαμανάκη, θα στήσω προτομή του Μητσοτάκη για να μη λέν πως είμαι του Γιωργάκη, γιατί ήμουν δήμαρχος ελέω αρχηγού τώρα που έφυγε ας ψάξω για αλλού. Μα της καρέκλας μου το κλάξον στιβαρόν, μπετόν ταχείας πήξεως εργολαβικόν. Το πάρκο μόλις πάρω θα παρκάρω σε συμφωνία με το Γιαννάκην το Σγουρόν, εις το Μπενάκειον το φυτοπαθολογικόν, να έχω έρεισμα εις τον νέον αρχηγόν. Μαδαγασκάρης δέντρα Μπαομπάμπ και κότες που γεννούν χρυσά αυγά, θα αρμέξουμε το σιτευτό μοσχάρι και τα κοκόρια θα λαλούν ψηφιακά. Ανεμογεννήτριες φωτοβολταϊκά για πάρκο αυτόνομο ενεργειακά, ασφαλιστήρια με ρήτρα το μπετόν, νόμισμα ισχυρότερον και από το ευρών, γνωρίζω από το αποθεματικόν. 

Ωω του παράλογου μοίρα σκληρή γραμμένη,
οι ζωντανοί να πορπατούν με  τσι αποθαμένοι,
τώρα που τέλειωσαν τα ευρωπαϊκά κονδύλια
κι ακούς τριγύρω σου ψαλμούς, πατροπαράδοτα καντήλια
Ποιος πήρε μέγα μερτικό, οι δήμοι, ή οι ΜΚΟ;
μάλλον τα φάγανε μαζί γι αυτό και σβήσανε το φως

Πως με κατάντησε η Διοίκησις η Κεντρική να ζητιανεύω για του πάρκου τη στοργή, εγώ που εις Ευρώπας έκανα ταξίδια, με τη βοήθεια του Λοβέρδου του συντρόφου τα δάκρυά μου μάζευα, τα κανα μπιχλιμπίδια, κι από τη σκέψη την πολλή μου ήρθε λαμπρή ιδέα για είσοδο ελεύθερη στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες με έναν μονάχα όρο, ανάποδα το κείμενο του Συντάγματος να το αποστηθίσουν και να το πουν τραγουδιστά στους σκοπούς της πύλης της Υψηλής που θα είναι όξω από το Πάρκο. Είναι το παρασύνθημα δωρεάν για να περάσουν. Στη Ντισνευλάνδη λέω να το δώσω με γνώμονα βεβαίως να το σώσω. Καζίνο και Λας Βέγκας θα το κάνω δεν έχω να ζηλέψω τίποτις από τον κάθε δήμαρχο τον αμερικάνο. Αχ, καλοί μου άνθρωπες, δώστε μου το πάρκο σας εκλιπαρώ για σας όλα τα φτιάνω. Θα δημιουργήσω Ανάπτυξη τουριστική και θέσεις εργασίας εθελοντικής.  Το λόγο μου σας δίνω, μα την Αγία Εσπα που περπάτησε ξυπόλητη στην Πράσινη Διαδρομή, για την πρωτοπορία μου θα βγαίνω στην τιβί το πάρκο θα τιμήσω. Θα το επικαιροποιήσω. Απο πάρκο  Τρίτση θα το κάνω Φρίξη, μα την Αγία Εργολαβία δώστε το μου και θα δείτε. Αχ, Καλοί μου άνθρωπες να μην αβασκαθείτε και μάτι Ώρου να μην πάρετε, τι τραβάμε κι εμείς οι δημάρχοι…   Ουφ.

απορία ψάλτου 
- Η μπογιά απ τα βαμμένα μαλλιά περνά και στα μυαλά ;  
- Αμέ , A!
*τα τετράγωνα μεταμοντέρνα καρπούζια φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν 
οδηγίες ποτίσματος: κροκοδείλια δάκρυα Λοβέρδου Ζενέτου Σαράντη άπαξ

Καλοί μου άνθρωπες, για να μάθετε τι σημαίνουν και τι κάνουν οι έξυπνοι μετρητές, καθώς και για τις μετρήσεις της εκπεμπόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας των έξυπνων μετρητών  και τις αντιδράσεις των πολιτών στις ΗΠΑ δείτε στα παρακάτω links: 
Background RF vs. Smart Meter RF
RF radiation pulses on PG&E 'smart' meters
emf smart meter radiation levels outside of our home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...