Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ίλιον: Γιοκ Ζενέτου στο κίνημα τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες

Κινδύνευσε σοβαρά με καταστροφή ο χώρος πρρρ….ασίνου* στο κέντρο του Ιλίου (Χρυσηίδος και Νέστορος) από τις ορδές του κινήματος τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες.

 Ο Δήμαρχος κος Ζενέτος με θαυμαστό ηρωισμό και άμεσα αντανακλαστικά επιστράτευσε τα ερπυστριοφόρα του Δήμου και δυνάμεις της Αστυνομίας για να διαφυλάξει την αστική όαση.



Η Πρωτοβουλία Πολιτών Ιλίου (που είχε προγραμματίσει την διάθεση τροφίμων στο ανωτέρω πάρκο για την Κυριακή 10 Μαΐου)  νικήθηκε κατά κράτος από το Τοπικό και Κεντρικό κράτος. Οι κάτοικοι του Ιλίου έφευγαν με τις σακούλες των τροφίμων άδειες.
Οι παραγωγοί επίσης.

-Εμείς με την υγεία των υπηκόων μας δεν παίζουμε, τόνισε ανώτατος αξιωματούχος της Τοπικής Διοικήσεως.

-Τα διαφυγόντα κέρδη των υπερπαντοπωλείων (supermarkets) και των εμπόρων – μεσαζόντων λαχαναγοριτών των λαϊκών αγορών που διοργανώνονται στην περιοχή ευθύνης μας, δεν θα κλονισθούν από μια μικρή μερίδα ξυπόλητων ακτιβιστών που επιμένουν εις την ανατροπήν των κεκανονισμένων και νομικά κατοχυρωμένων λειτουργιών του Κράτους και της Αγοράς.

-Άλλωστε οι φασίολοι Τουρκίας που δοκιμάσαμε προσφάτως εις την Άγκυραν είναι καλύτεροι των εντόπιων ποικιλιών, κάτι που ομολογούν βεβαίως και οι πληττόμενοι μεσάζοντες εισαγωγείς. Το αυτό συμβαίνει και με τα σκόρδα Κίνας, τις πατάτες Αιγύπτου, τα πορτοκάλια Ισραήλ, το ελαιόλαδον Ισπανίας, τα άλευρα Ουκρανίας, τον οίνο Γερμανίας, τα ζυμαρικά Ιταλίας, κ.ο.κ.

-Η Ελλάς -κύριες και κύριοι- δεν έχει την ανάγκη των κινημάτων χωρίς μεσάζοντες.
-Η πολιτική μας παράδοση, οι προμήθειες και οι θεσμοί δεν θα το επιτρέψουν.

 
-Δεξιά χωρίς Αριστερά – Γίνεται!

-Εργαζόμενοι Χωρίς Μισθό – Γίνεται!

-Σχολεία Χωρίς Δάσκαλο – Γίνεται!

-Νοσοκομεία Χωρίς Γιατρούς – Γίνεται!

-Συνταξιούχοι Χωρίς Συντάξεις – Γίνεται!

-Ελλάδα Χωρίς Έλληνες – Γίνεται!

-Ομελέτα Χωρίς Αυγά  – Γίνεται!

          Αλλά όλα κι όλα

-Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες – Δε Γίνεται.-


 Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Ιλίου με πανώ της που αναρτήθηκε απέναντι από τα ερπυστριοφόρα κατήγγειλε την συμπεριφορά του κουΖενέτου και το πολιτικό του ολίσθημα που θύμισε ‘’άλλες εποχές’’. Ο Ζενέτος απαγορεύει όπως η Χούντα.

  
και δυό αυγά Τουρκίας

*σε δημοτικό συμβούλιο παρελθόντων μηνών οι περίοικοι διαμαρτύρονταν γιατί κλήθηκαν από τη δημοτική αρχή να πληρώσουν  ‘’φόρο υπεραξίας’’ για τον εικονιζόμενο χώρο πρρρ….ασίνου!
(κλικ στις εικόνες)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...