Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Ξημέρωνε Μεγάλη Παρασκευή


Όχι ένα, όχι δύο, αλλά … 21 κοτόπουλα από τα κομματικά εκτροφεία εξασφάλισε και θα μοιράσει στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες για τις ημέρες του Πάσχα, ο Πρωθ/ργός κος Αλέξης Τσίπρας, μετά την επιτυχή διαπραγμάτευση με την αντιπροσωπεία του ΔΝΤ.

Θέλανε να διανείμουμε μόνον τρία, κι αυτά από το πλεόνασμα του φόρου αλληλεγγύης, δήλωσε ο κος Πρωθ/ργός, αλλά χάρη στις σκληρές προσπάθειες του σ.Τσακαλώτου επταπλασιάσαμε την ποσόστωση. Βάλαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την περικοπή των συντάξεων, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού, την πώληση βραχονησίδων, τις ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ, τα λιγνιτωρυχεία, την ΔΕΗ, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τους αυτοκινητόδρομους και άλλα που δεν θυμάμαι και δεν είναι της ώρας. Κερδίσαμε όμως. Κερδίσαμε 21 κοτόπουλα και δυό κότες λειράτες.

Ο σεμνός Πρωθ/ργός κος Αλέξης, ο Πρωθ/ργός των Πτωχών, όπως τον απεκάλεσε ο Επίσκοπος Ρώμης και Πάπας των απανταχού Πτωχών τω πνεύματι αιρετικών, δεν σταμάτησε μόνον εκεί. Ετοίμασε με το κόκκινο επιτελείο του, προεξάρχοντος του ελλογιμωτάτου κου Στουρνάρα, σχέδιο για την προστασία του Κεφαλαίου από την ανθρωπιστική κρίση. Παρουσίασε την Smart Marx Card. Την πιστωτική κάρτα των πτωχών για την αποπληρωμή των φόρων.

Η αριστερά έχει ηθικό πλεονέκτημα και στην πράξη, διεμήνυσε προς τους υπονομευτές του ο κ. Τσίπρας.


Ο Αρ/γός της εν Ελλάδι Αντιπολιτεύσεως έμεινε άλαλος, άνευ νεοφιλελεύθερων επιχειρημάτων.

- Δεν είναι δυνατόν. Αυτή ήταν δική μας ιδέα. Μας παρακολουθούν το μυαλό, τα τηλέφωνα … Μας αντιγράφουν!

Ή εμείς ή αυτοί.

Ορδές φτωχοκατσαπλιάδων πανηγύριζαν.

Μία φανέλα.

Την φανέλα με το νούμερο 9 χάρισε ο Πρωθ/ργός στον Αρ/γό της Αξ/κής Αντ/σευως για να καταστείλει την ζηλόφθονη πικρία του.


Siemens XL made in China, έγραφε η ετικέτα της φανέλας.

Ο κος Μητσοτάκης επεφυλάχθη του πρωθυπουργικού δώρου και υπεσχέθη εις μελλοντικήν ανταπόδοσιν. - Πολύ τσίπης για τσίπρας.

Μα ο Πρωθ/ργός των Πτωχών ήταν προνοητικός. Διέταξε την εκκένωσιν της εν τοις Παρισίοις βίλλας του Βολταίρου από τους καταληψίες. Η στρατοχωροφυλακή της Europol, με ζουρνάδες και νταούλια, ολοκλήρωνε το σχέδιο αξιοποίησης που επέβαλαν οι εταίροι. Ντου από παντού.

Το κτίριο να περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ.

Αυτή κι αν ήταν πρόταση.

Ο Πρωθ/ργός κος Αλέξης Τσίπρας με βαριά καρδιά αμόλησε 21 κοτόπουλα και δυό κότες λειράτες από τα κομματικά εκτροφεία.

Ζήτω οι Μοναρχοκομμουνισταί! Εβίβα! Ζήτω και οι Αναρχοναζήδες!

Ορδές αλληλέγγυων φτωχοκατσαπλιάδων πανηγύριζαν. Ή εμείς ή αυτοί!

… και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο Πρωθ/ργός των Πτωχών απέστρεψε το πρόσωπό του και απήντησε: «Ή Εμείς ή Αυτός».ξλθεν ον ησος ξω φορν τν κνθινον στφανον κα τ πορφυρον μτιον

ξλθεν ον πλιν ξω Πιλτος κα λγει ατος:

δού νθρωπος

τε ον εδον ατν ο ρχιερες κα ο πηρέται, κραύγασαν λέγοντες· σταύρωσον σταύρωσον ατόν. λέγει ατος Πιλτος· λάβετε ατν μες κα σταυρώσατε· γ γρ οχ ερίσκω ν ατ ατίαν

πεκρθησαν ατ ο ουδαοι· μες νμον χομεν, κα κατ τν νμον μν φελει ποθανεν, τι αυτν Θεο υἱὸν ποησεν.

Ο δ κραγασαν· ρον ρον, σταρωσον ατν. λγει ατος Πιλτος· τν βασιλα μν σταυρσω; πεκρθησαν ο ρχιερες· οκ χομεν βασιλα ε μ Κασαρα. Ττε ον παρδωκεν ατν ατος να σταυρωθ.

Οι Ορδές Πανηγύριζαν. «ή Εμείς ή Αυτός».

Ξημέρωνε  Μεγάλη  Παρασκευή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...