Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

τέλος οι ουρές σε οαεδ και νοσοκομεία




ίασις  και  εργασία


Εξαιρετικής εμπνεύσεως θεωρούνται τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνησις για την καταπολέμηση των ανέργων  και των ασθενούντων. Από την πρώτη κιόλας στιγμή της εφαρμογής τους, τα νέα μέτρα άρχισαν να απόδίδουν καρπούς. Έτσι εξαφανίστηκαν οι ουρές των ανέργων έξωθεν των καταστήματων του ΟΑΕΔ (τι να αγοράσουν άλλωστε από αυτά) και παραλλήλως εμειώθηκαν λογαριθμικώς οι προσκομιζόμενοι ασθενείς εις τα επείγοντα περιστατικά των εξωτερικών αλλά και των εσωτερικών ιατρείων των νοσοκομείων. Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα προταθεί η κατάργησις και το κλείσιμο των μονάδων παροχής υγείας και ανευρέσεως εργασίας. Όλα τα δεινά του στρεβλού μοντέλου ανάπτυξις θα πάψουν να υφίστανται. Συντάξεις, Φακελάκια, Προμήθειες, Ταλαιπωρία, Συνδικαλιστές, Αναμονή, Ράντσα, Απεργίες, Ουρές … Τέλος. Ανεπιστρεπτί και Οριστικώς.


Εν(1) τελάρον γενόσημων μήλων, προσέφερε στους κατά φαντασίαν ασθενείς ο κατηργηθείς υπουργός παροχής υγείας ενεθυμούμενος το μήλον του Αδάμ, του Γουλιέλμου Τέλλου, της Έριδος, της Χιονάτης, της Άπλ και του Νεύτωνος. Δαγκάς βουλιμικώς το εύγεστον φρούτον, ο υπουργός εσημείωσε το βαθυστόχαστον «ένα μήλον την ημέραν τον ιατρόν εκάμη πέραν» δεικνύοντας και εις τους πλέον αδαείς του λόγου το αληθές. Ο συμπάσχων υπουργός καταπολεμήσεως των ανέργων κι εξαλείψεως δια βίου της μισθωτής εργασίας, κος Βρούτσης, εχαιρέτησε τα αποτελέσματα των νέων μέτρων λέγοντας προς τον ομότιμόν του:

- Χαίρε Σπυράδωνι!  Ποί βαίνεις;  (μτφ. γειά σου μπουμπούκο που πας)

- Ές αγοράν έγωγε! Mήλα βούλομαι πρίασθαι!  (μτφ. πάω στο παζάρι να αγοράσω μήλα)

- Nοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ,*  ετσίριξε επισταμένως ο υπουργός επί της υγείας, το αξίωμα του οποίου και καταργείται, ακολουθώντας την τύχη του ομολόγου του, υπουργού καταπολέμησης των ανέργων.

- Οι αριθμοί είναι ψευδείς. Εάν ήτο τοσαύτως δυσθεώρητο το μέγεθος των ανέργων ως μαρτυρείται, πού είναι αύτοι κεκρυμμένοι και δεν διαμαρτύρονται;  Ε!  Πού; Μήπως εν τω φαράγγι του Σαμαρά;… Ε! ,…Ουδείς; …Ουδεμία, διερωτάται;… Πού είναι όλοι αυτοί;… Λοιπόν…  Θα σας είπω εγώ!  Απλά όλοι αυτοί ασθενείς τε και άνεργοι εργάζονται εν πλήρη μυστικότητι κι απεργαζόνται την κατάρρευσιν των δομών του κράτους προνοίας που υμείς και ημείς κοπιώντες εσυγκροτήσαμε. Δεν θα τους αφήσωμεν. Δεν θα προλάβουν. Μπορούμε και μόνοι μας. Θα εγκρεμίσωμεν και θα αποδομήσωμεν πρώτιστοι το σαθρόν οικοδόμημα του κράτους προνοίας ον τα στίφη επιχειρούν να διεμβολίσουν.

«Τα  αναρτηθέντα  πινακίδια  εις  τα  εξώθυρα  των  οαεδ  και  των  νοσοκομείων  ήτο  μία  κάποια  λύσις»

Τη χρεία τους να μην έχετε.


Χαίρετε ως πλείστα. Υγιαίνετε

 

Μετά την ανάρτηση των πινακίδων σε οαεδ και νοσοκομεία οι δυο υπουργοί παρουσίασαν τα στατιστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την λογαριθμική μείωση των αριθμών των ανέργων και των ασθενούντων.

«Η ελλάς κύριοι, δεν έχει ανάγκη από ποσότητα πολιτών αλλά από ποιότητα. Να τελειώνουμε επιτέλους με τους κατά φαντασίαν ασθενείς και τους ακαμάτηδες .»


Εμπρός παιδιά για μια καινούργια μεγάλη ελλάδα! Νέοι Παρθενώνες!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...