Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

ο ξάδερφος από το Αμέρικα , Nasa Live


ο ξάδερφος από το Αμέρικα

Αχ σε πεθύμησα  ρε ξάδερφε.
Μοιάζουμε σα δυο σταγόνες νερό. Το αίμα νερό δε γίνεται όμως.
Δεν πιστεύω  να ‘μπλεξες με τίποτις κουμμουνιστές.


Όλοι εδώ στη Greek Town μαθαίνουμε τα νέα σου από το ιντερνέτι και χαιρόμαστε πολύ φουλάκο για σένα. Τιμούμε τους επαγγελματίες απ όπου κι αν προέρχονται. Και τους πατριώτες. Μας έχουτε καταπλήξει με όλα τούτα που καταφέρνουτε κει στην πατρίδα, εμείς με τη μίζα στο Detroit κινούμε τα κάρα, εσείς κινείτε ούλο το κράτος˙ τη Δημοcrazy yeah. Αλλά δεν  πιστεύω να ‘γινες κουμμούνι.

Γιατί ρε φουλάκο ζήτησες βοήθεια από την αντιπολίτευση˙ γιατί τους είπες να σπρώξουν το κάρο της δημοτικής αρχής; Αυτοί ρε ξάδερφε είναι κουμμούνια, θέλουν να το γκρεμίσουν το σύστημά μας του ελεύθερου κόσμου. Δεν πιστεύω να το εννοούσες ε; Πλάκα δεν τους έκανες; Ε; Ξέρεις, από το σόι του πατέρα μου του Ναιναίκου,  κατάγομαι από τη Μάνη και δεν τα σηκώνουμε εμείς κάτι τέτοικα, ευτυχώς δηλαδή, γιατί... φαντάσου ξάδερφε να τον είχαμε αφήσει ζωντανόνε τον Καποδίστρια, αποικία των μπολσεβίκων θα είμασταν σήμερις.
Σου στέλνω ένα ματόχαντρο να σε φυλάει. Βάνε το στο πέτο σου να σκάνε οι οχτροί σου.

Η θειά μου Νίτσα στέλνει many thanks and kisses για το ντενεκέ με το βιολογικό λάδι που της έστειλες. Έφτιαξε κάτι δίπλες και τηγανίτες για τα κουτσούβελα! Σκέτη μούρλια! Εμείς οι  μεγάλοι φάγαμε τσιγαρίδες και σγόρτσες. Α ρε ξάδερφε αϊ ντριμ δε παστ γίαρς, τότε που κυνηγούσαμε κωλοφωτιές και σβίγγους στο περβόλι του μπαρμπα-Αλέξη του Φαρφαρά του χωροφύλακα κι ύστερα εδαύτος μας κυνηγούσε γιατί του χαλούσαμε τις απιδιές… Ωραία χρόνια ...έ ξάδερφε!

Μετά ανέβηκε η ΕΔΑ κι όλα πήγανε στράφι. Φοβήθηκε τότενες ο Τζόρτζης Ναιναίκος ο Αμερικάνος και μας έστειλε ινβιτέισο, να γλιτώσουμε απο τους κόκκινους. Then  τσουπ ούλο το Ναιναικέικο ήρθαμε στο Αμέρικα και κάναμε χαΐρι .Γίναμε μπρούκληδες . Από μπίζνα σε μπίζνα . Και οι σπουδές σπουδές. Εγώ φούλη πρόκοψα˙ εξεκίνησα στο Harvard˙ Banking system analysis και τέλειωσα στο Detroit School University of Electromechanics.  Πήρα master chef  στα food patents. Ναι Κούλη μη γελάς, όλοι γελούτε όταν το ακούτε. Κατασκεύασα τον πρώτο 3D εκτυπωτή φαγητού στον κόσμο˙ τον Foodini, αλλά η χαρά μου κράτησε λίγο. Στην αρχή άνοιξα μια πιτσαρία μ ένα πατριωτάκι συμμαθητή μου˙ τον Αντώνη. Σκίσαμε! Είχαμε όμως ένα μικρό πρόβλημα,  ο Foodini εκτύπωνε μόνο πίτσες μπλε. Το μυστικό μας τόμαθαν οι μπράβοι της μαφίας που ελέγχει τις πιτσαρίες. Τους  εμειώθηκαν τα profits βλέπεις. Κινδυνέψαμε. Στο άψε σβήσε το κλείσαμε το μαγαζί. Ο  Αντώνης έφυγε .Έχασα τα ίχνη του. Κρίμα...  κι ήτανε κι εθνικόφρων! Στις παρελάσεις στο Νιουγιόρκη καταθέταμε το στεφάνι πάντα μαζί. Τα γαρύφαλλα τότε στα στεφάνια ήτανε κόκκινα, αλλά εγώ μαζί με τον Αντώνη τα βάφαμε μπλε. Μη μας περάσουνε για τίποτις κουμμουνιστές. Μας είδαν όμως οι  Ολλανδοί  ανθοκόμοι κι έφτιαξαν μετά τη μπλε υβριδική ποικιλία. Motherfuckers ! Φασκελοκουκούλωστα φουλάκο.

Αργότερα ενδιαφέρθηκαν για την πατέντα μου στη NASA˙ κι έτσι κάνω μπίζνα σήμερα μ αυτούς. Μη νομίσεις τίποτα διαστημικές τεχνολογίες, πυραυλικά συστήματα ή άλλα παρόμοια. Είσαι βαθιά νυχτωμένος ξαδερφάκι, παρ όλες τις λάμπες Led και τις Λευκές Νύχτες, αν νομίζεις πως η NASΑ ασχολείται με αυτά. Αυτά τα λέμε στους απέξω.
Σχεδιάζω ολογραφικά προγράμματα εικονικής δημοκρατίας. Τι να σου ξηγάω τώρα...
Τα ζεις , δεν τα ζεις.


Τις προάλλες στο ράντσο κόψαμε την βασιλόπιτα . Δεν είμαστε αχάριστοι . Τιμούμε τους πατριώτες απ όπου κι αν προέρχονται .  Δε σε ξεχνούμε λάκυ ξάδερφε .
Το φλουρί, Κωνσταντινάτο και με το πουλί ˙ έπεσε ανάμεσα στο δικό σου το κομμάτι και της χωροφυλακής.  Άκουσα πως φτιάχθηκε το πάρτι της Ελιάς στην πατρίδα. Καιρός ήταν. Ψωμί Ελιά και Κώτσο Βασιλιά. Εδώ είμαι αντιπρόσωπος στο Tea party. Στέλνω για υποστήριξη ένα τσέκι 10.000$ για την Ελιά μας και τον Κωτσοβασιλιά  μας.

Ξάδερφε καλύτερα να γυρίσετε στη δραχμή αν είναι να χει απάνω της τον Κωνσταντίνο.

Έμαθα πως έβανες δωρεάν wi fi, you lucky digital patriot. Θα σου στείλω καμμιά  δεκαριά  3D Foodini που μου απόμειναν, να τους βάλεις στα squares. FREE FOOD FOR THE MASSES.  By the way εκείνος ο Αντώνης πούχουτε εκεί πέρα για πρωθυπουργό, μου θυμίζει το πατριωτάκι μου, τον παλιό συμμαθητή μου. Για ρωτατόνε αν επέρασε από το Χάρβαρντ ; ΄Αμα σου απαντήσει ναι, τότε είναι αυτός που ψάχνω. Δώσε του τους χαιρετισμούς μου, πάρε σε παρακαλώ τον έναν εκτυπωτή και πήγαινέ τον του δώρο . Έχει κι αυτός όραμα για free wi fi, μπορεί και να συνεργαστείτε. Θα φάει Πίτσες μπλε με free wi fi.

κάντε κλικ στην εικόνα, ενεργοποιήστε το free wi fi κι εκτυπώστε την πίτσα του dr.Foodini
Το καιρός είναι περίεργος  τις τελευταίες μέρες εδώ στο Florida. Πολικές αρκούδες φανήκανε στα  beaches. Ευτυχώς που δεν είναι κόκκινες από την Κούβα. Ο Πούλος Ηπειρωτάκης, ο  πρεζιντέντης, μούκανε παράπονο πως τον εξέχασες. O σύλλογος συγγενών ΗπειροΠυργιωτών και Αρκάδων Κρητών του ΝιουΤζέρση που λιάζεται στο Florida, αλλά και άλλοι ομογενείς πατριώτες, έχουν παράπονα. Τους ξέχασες ξάδερφε. Ούτε ένα σέντσι. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Ελλάδα. Θυμίζει Cold War η κατάσταση στο σύλλογο. Φοβάμαι ξάδερφε. Φοβάμαι μην αλλαξοπιστήσουνε, μη γίνουνε κι αυτοί κουμμουνιστές. Οι αντερλίκωτοι.
 Οι τζάτζηδες τι έχουνε πάθει εκεί στην πατρίδα; Τρελλαθήκανε τελείως. Είναι  αλήθεια ότι κυνηγάνε τους  κοντσόρτηδες και τις μπίζνες; Κυνηγάνε μινίστρους και πρεζιντέντηδες; Ξάδερφε ένα θα σου πω. Όταν είχε έρθει ο Άκης με το Σημίτη, στην κοπή της πίτας του συλλόγου το ΄96, και μας είπαν ότι κάνουν έρανο για να αγοράσει όπλα η πατρίδα, τους δώσαμε τρία τσέκια 2 million dollars. Αυτοί τότε αρνήθηκαν και μείς για να τους πικάρουμε τους δώκαμε άλλα τόσα. Στο τέλος τα πήρανε για να μη μας προσβάλλουν. Έτσι είναι οι πατριώτες ξάδερφε. Και έρχονται μετά οι τζάτζηδες ότι και καλά τους έφταιξε ο Άκης και τον εκλείσανε στο jail. Αλλά ξέρεις γιατίς γίνουνται ούλα τούτα ξάδερφε˙ για να χτυπήσουνε τον Βασιλέα. Μου τόπε ένας δύτης στο Tarpon Springs. Ο Σημίτης ο Κωνσταντίνος, είναι βαφτισιμιός του Βασιλέα.  Όποιος πειράζει τον Σημίτη, πειράζει τον Βασιλέα. Μου φαίνεται πως οι τζάτζηδες κλίναν επ αριστερά, γίναν κουμμουνιστές. Τον Σημίτη και τα μάτια σας.

 Έκανα κολλεγιές και κονέξια  μεγάλα.
Tον Απρίλη έρχομαι με τα myfriends, τους Clintons και μερικούς ραντιέρηδες ακόμη, για να αγοράσουμε μια ελληνική μπάνκα, μια ασφαλιστική, μια κατασκευαστική και some casinos. Ίσως αγοράσουμε και τις βρύσες και το ελεκτρισμό˙ γιατί μαθαίνουμε ότι υπάρχουν πατριώτες που δεν τα πληρώνουν. Μάλλον θα είναι τίποτις κουμμουνιστές.  Anyway, τα friends μου λένε πως έχει πολλές σγάρτσες το χρήμα στην πατρίδα και θάρθουν να το πλύνουν. Ζαλικώθηκα μεγάλα ζακόνια ξάδερφε.

Φρόντισε στα ελέκτιονς να αφήκεις χώρο στα κατάλογα για τους πατριώτες. Τίμα τα μιστά σου. Θα ναυλώσω πέντε  airbuses  για τους απόδημους ετεροδημότες και θα έρθουμε να σε ενισχύσουμε γιατί κινδυνεύει η πατρίδα. Βλέπουμε κάθε πρωί τον Πρετεντέρη φουλάκο  κι ανησυχούμε μη χαθούνε οι προσπάθειες που κάνουτε εσείς στην κυβέρνηση. Δέχουστε επίθεση αλλά βαστάτε. Δεν πιστεύω νάγινες κανένας κουμμουνιστής.
Εδώ ξάδερφε το κάψιμο των σκουπιδιών είναι μεγάλη μπίζνα. Στα στέιτς τα χουμε βάλει στο χρηματιστήριο. Εκεί κάτω στην πατρίδα μαθαίνω πως αφήνετε τους αριστερούς  να καίνε τα σκουπίδια στα τζάκια, δήθεν για να ζεσταθούν. Μαθές, χάλασε ο κόσμος˙ γιατί τους αφήνουτε; Μολαίνουν τον αέρα. Έπρεπε να καίτε αυτούς αντίς για σκουπίδια. Έτσι έπρεπε να κάνουμε και μεις με τους μαύρους. Διαλύσαμε την ΚΚΚ και την πατήσαμε. Πάνε οι καλές εποχές φούλη μέχρι Μαύρο Πρεζιντέντη  μας έκατσαν! Ποιοι οι μαύροι !
Ο Ομπάμας ξάδερφε φοβάμαι πως είναι και κουμμουνιστής εκτός από μαύρος.
Ξάδερφε φοβάμαι μήπως η πρώτη πατρίδα έχει την τύχη της δεύτερης. Ευτυχώς όμως που εδώ στο Αμέρικα όποιος κάνει Πρεζιντέντης για δυο θητείες δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πάλε. Εμείς εδώ στην μεγάλη πατρίδα τους αλλάζουμε τους Πρεζιντέντηδες.
Σε ζηλεύω ξάδερφε πού τόχουτε κάνει σύστημα εκεί στην πατρίδα στα ελέκτιονς να βγαίνουτε τα ίδια προσώπατα συνέχεια. Καλύτερα έτσι. Σκέφτεσαι να βγεί Μαύρος Πρεζιντέντης στην Ελλάδα ή κανένα κουμμούνι. Μαθαίνω πως έχουτε πολλούς μαύρους εκεί, περισσότερους κι από τους κουμμουνιστές. Γι αυτό ξάδερφε εγώ είμαι με τον Κωνσταντίνο.

 Όλα τα όμορφα παραμύθια που μας έλεγε η θειά η Νικολάκαινα είχανε καλούς Βασιλιάδες, δεν είχανε πρεζιντέντηδες και μαύρους. Ούτε κουμμουνιστές. Και ζούσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Κι αν δεν θέλουτε τον Κωνσταντίνο για Βασιλέα κάντε τόνε Πρεζιντέντη. Δε θα σας χρειάζονται ελέκτιονς  πιά . Φάιναλυ, με φόβο Θεού το λέω, κάντε Βασιλέα εκείνο το γιο της Μάργκαρετ της δυναστείας των Papandreou. Τόσα χρόνια τους είχατε για Πρεζιντέντηδες. Τι θα σας πειράξει ένας Βασιλέας Papandreou. Δοκιμάστε τον πρώτα στο καρναβάλι κι αν δε σας κάνει κάψτε τον.

Έμαθα να μαστορεύω και γ@μώ τον μαστορά μου. Ξιάδερφε γιατί τόπες αυτό, με στεναχώρησες πολύ. Κάνε μια ορθή επανάληψη. Ανασκεύασε τη δήλωση. Τίμα τα μιστά σου. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Ακολουθούνε το σχέδιο των Ενωμένων πολιτειών της Ευρώπης πιστά. Πασχίζουν γι αυτό. Όταν με το καλό το πετύχουν˙ Ενωμένες πολιτείες Ευρώπης και Αμέρικας θα γίνουμε Ένα! Εσύ γιατί διαμαρτύρεσαι ; Dεν πιστεύω να χεις μπλέξει πάλι με τίποτις κουμμουνιστάς όπως τότενες που ήσουν αμάθηγος;  Θα πάθει εγκεφαλικό η γρηά Σγούρδω απ την Αετορράχη αν το μάθει. Ξημεροβραδιάζει, το poor grandma, τη μια να λιβανίζει το εικόνισμα του Κωνσταντίνου, την άλληνε να ξεματιάζει  εσένανε στο ιντερνέτι. Θα της πω ότι δεν ήσουνα εσύ αυτός που τόπε αλλά κάποιος ηθοποιός που σου μοιάζει.
Δεν την εσκέφτεσαι μπίτι ΔημοCrazy ξιάδερφε;
I cannot believe that the Greek cousin of Zikos Nenekos is a commie!

  
Είδες οι Ιάπωνες τι έπαθαν when they tried to fuck their Master!

At this very moment οι Γερμανοί κρατούν τη μασέλα της Ελλάδας. Graecopithecus freybergi. Το παιχνίδι όλο παίζεται στην περιοχή ευθύνης σου dear cousin, αλλοιώνουν το τοπίο και αλλάζουν το πεδίο. Μη ανθρακεύειν, μηδέ μολεύειν, μηδέ πρεμνίζειν. Μη κόπτειν το άλσος μηδέ ερείν ξύλα, μηδέ κούρον. Αν δε τις ληφθεί κόπτειν εκ του άλσους μαστιγωθήσεται πεντήκοντα πληγάς... Και σεις συμμετέχετε οικειοθελώς. Μπίζνες με τσιμέντο. Νομίζετε πως ακολουθείτε δικές σας αποφάσεις. Σε λίγο θα σας ζητήσουν και τα οικόπεδα…Anyway.

Αν αντέχεις  βάλτα μαζί τους my Poor pure Greek cousin. Ζήτα την πίσω. Διεκδίκησέ την. Ήταν λάφυρο πολέμου. Άσε τους αλγόριθμους γι αυτούς που ξέρουν. Το παρελθόν φτιάχνεται τώρα.
Το ενεργειακό αποτύπωμα CO2 και το Global Warming, αποτελούν μέρος του ολογραφικού προγράμματος εικονικής δημοκρατίας  που σχεδιάζουμε εδώ στη NASΑ. Το project το υλοποιεί  η γερμανική ομάδα εργασίας. Κόλπα των γερμανών για να κινηθεί η δυσκίνητη πράσινη ενέργεια με taxes. Πυρηνικά brother. Σύντηξη! Εσύ να αναβοσβήνεις τα φώτα, μα μην ανακατεύεσαι  με τους αλγόριθμους. Άσε τους γι αυτούς που ξέρουν. Δες τα στατιστικά στο ληξιαρχείο: 206 Γεννήσεις, 394 Γάμοι, 306 Θάνατοι. Το  αποτέλεσμα  της  πετυχεμένης  πολιτικής. Τα στοιχεία δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ερμηνεία. Γενοκτονία! Ποια ψηφιακή σύγκλιση; Ντίτζιταλ κονέξια for the global world το λέμε εμείς εδώ το μιστέκι. Δωρεάν πράσινες ανταύγειες προσφέρει σε κάθε κούρεμα το κομμωτήριο της κυρίας Λίτσας στις κυρίες μέλη του συλλόγου μας. Κρίση είναι θα γεράσει. 

 Έμαθα να μαστορεύω και γ@μώ τον μαστορά μου. Η αλουπού εκατό χρονώ και το αλεπουδέλι εκατοδέκα. Ετούτο πούπες, ήτανε κι η γνώμη που ‘χουνε για την Ελλάδα οι πρεζιντέντηδες στις αμερικάνικες μπάνκες και τα στοκμάρκετς. Έμαθαν να μαστορεύουν και γ@μούν τον μαστορά τους. Down there Ζήκο, πολύ αέρα πήρε η μπαλόνα των συμπατριωτών σου, bank economy eight miles high μου λένε. Αre they democrazy? Vlax invictus πες τους να μαζευτούν λίγο, γιατί εμείς οι WASPηδες κάνουμε κουμάντο.

Είδες οι Ιάπωνες τι έπαθαν when they tried to fuck their Master!

Κι εκείνοι στον Πύργο της Βαβέλ Γκρεμίστηκαν,

Κι ο Ίκαρος ψηλότερα σαν θέλησε να φτάσει…


Κάθισε εδεφτού ξάδερφε. Μη το κουνήσεις ρούπι. Ξημερώνει Λευκή Βδομάδα.

Ψωμί και Ελιά. Συνεργάσου μαζί τους. Για το Βασιλέα μας. Για το Σημίτη!

Μη μας περάσουν για τίποτις κουμμουνιστές

Καλώσμουτο

  
ήταν ο ενύπνιος μονόλογος του μακρινού ξάδερφου στο skype

βοήθησαν ο  Ευτύχιος  Αριστοφάνους και η Άννα Μαρία ΙλιονπούλουGraecopithecus freybergi , είδος ανθρωποειδούς, τη μασέλα (κάτω γνάθο)του οποίου διεκδικούμε να μας επιστρέψουν οι Γερμανοί (θα έρθει μαζί με τις αποζημιώσεις). Είχε βρεθεί σε ανασκαφές στον Πύργο Βασιλίσσης (ψωμί και Ελιά)το 1944. Ο Graecopithecus freybergi  θεωρείται παρόμοιος με τον Ouranopithecus macedoniensis. Το ανθρωποειδές αυτό είναι το λιγότερο γνωστό από αυτά που βρέθηκαν στην Ευρώπη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...