Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Παραιτείται ο Ζενέτος ;



ανάκατα

άκατα μάκατα σούκουτου μπε άμπε φάμπε ντομινέ

Δραματικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό της κυβερνώσας παράταξης του δήμου Ιλίου. Ήτανε στραβό το κλίμα - τόφαγε κι ο γάιδαρος!

Κεραυνό εν αιθρία αποτέλεσε η επιστολή των Οκτώ. Με την 16σέλιδη επιστολή, που προσυπογράφεται από οκτώ προβεβλημένα στελέχη της διοίκησης, ασκείται έντονη κριτική στην επικοινωνιακή πολιτική του Δημάρχου ενώ γίνεται λόγος για αθέτηση υποσχέσεων και παράβαση των κανόνων fair play

Οι δυσαρεστημένοι συνεργάτες εμμέσως πλην σαφώς καλούν τη διοίκηση να αφήσει το «αντάρτικο» και να προσαρμοστεί στο πνεύμα των καιρών. Τι παραπάνω έχει ο Σαράντης από μας;  Μπόι;  Βάρος;  Όραμα;  

Η επιστολή των Οκτώ κλείνει καλώντας τον Δήμαρχο να πάρει θέση και καταλήγει με τη συμβουλή «Ακολούθησέ μας - άλλως παραιτήσου».

Η απουσία των Οκτώ από τις εκδηλώσεις Τρίτσεια 2016 δεν πέρασε απαρατήρητη. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού παρακολουθήσαμε παπαγαλάκια, χαμαιλέοντες, γουρούνια και λαγούς, να περιφέρονται, να εισρέουν και να κουρνιάζουν ως σωτήρες στους βάλτους του Πάρκου.


ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά τόνισαν σε αγωνιστικό τόνο οι δυο αριστεροί ηγέτες γι΄ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να το υπενθυμίζουμε. Έδωσαν δε ραντεβού στο φεστιβάλ της κνε, μέλη της οποίας υπήρξαν και οι δυο κατά την εφηβεία τους, για να θυμηθούν τα περασμένα.
Συριζαίοι και Πασόκοι σε ταΐζουν καλαμπόκι

Εν τω μεταξύ  σε μυστικό ερμάριο του Δημαρχείου βρέθηκαν:

η φωτογραφία των Σδούρου  (σ.Σγουρός και σ.Δούρου)  να εγκαινιάζουν το σταθμό διοδίων στη συμβολή της Λεωφόρου Θηβών και Χασιάς. Η ανύπαρκτη μελέτη (χρήσιμο γονατογράφημα υπέρ των κατασκευαστών-τσιφλικάδων) δημιουργεί μα δεν επιλύει κυκλοφοριακά προβλήματα. Στον αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας διοργανώνονται οι διαδημοτικοί αγώνες ράλι απορριμματοφόρων Δυτικής Αττικής.

H «Υπερταχεία Οδός» θα μπορούσε να γίνει αστικό πάρκο. Από ποιόν όμως; 

η χαμένη φωτογραφία του σ.Λαλιώτη  στην οποία απεικονίζεται το 2019  ενώ εγκαινιάζει τη σήραγγα  5 της γραμμής του μετρό Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού - Περιβαλλοντικό Πάρκο Τρίτση. Η φωτό-γραμματόσημο συνοδεύει την επιστολή των Οκτώ.


η μελέτη στήριξης και ενίσχυσης του περιπτέρου-μανάβικου καρπουζιών στη  γωνία  Θηβών & Γιώργου Παπανδρέου. Ειδικοί  επιστήμονες έχουν εκφράσει την ανησυχία τους, ότι, κατά την έλευση του μετροπόντικα, μπορεί να έχουμε επανάληψη του φαινομένου κατακρήμνισης όπως συνέβη κατά το παρελθόν και με περίπτερο της οδού Πανεπιστημίου.

η μελέτη υπογειοποίησης του Πάρκου Τρίτση  στην οποία ακολουθείται η άκρως επιτυχημένη (το αίσχος των κομπαζόντων βλαχοδημάρχων και ομόσταυλων υπουργών) περιβαλλοντική ανάπλαση - εγκιβώτιση της Φλέβας Εσχατιάς. Αγαπάμε το περιβάλλον των εργολάβων και το προστατεύουμε. 

- Πλήρωσαν άραγες τον ΕΝΦΙΑ για τα «οικόπεδα» στο Πάρκο οι διεκδικητές καταπατητές;
- Πώς;
- Βέβαια …με το Λλιιιέ και με το Ννιιιέ!
- Μα ο ΕΝΦΙΑΣ είναι άδικος νόμος! Η μήπως δεν είναι;


Αλλά τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του;
Μόμολα.

* στα κάγκελα για τη δημοπρασία της DIGEA χτυπάμε τη διαπλοκή
ΧοΧοΧο  Μαστοράκις!  ΧοΧοΧο   Σπίρτζης!
ΧοΧοΧο  Μαίρη Τσίπρας εντ ε Χαπι Νιου Ντηλ!

- Ποιος ΕΝΦΙΑΣ!
χτυπάμε τη διαπλοκή
και μοιράζουμε κοινωνικό μέρισμα στις ευάλωτες ομάδες
ΧοΧοΧο  Μαίρη Τσίπρας εντ ε Χαπι Νιου Ντηλ!

Συριζαίοι και Πασόκοι σε ταΐζουν καλαμπόκι

Κοοο…  κοο… κο…
Να Λόλα ένα αυγό !
Να κι άλλο ένα …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...