Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ίλιον Αγ. Νικολάου 103 - κεραίες κινητής τηλεφωνίας



 η βραχεία μνήμη Των Λωτοφάγων
Ένα ξεχασμένο έγγραφο από το 2012


Το παραπάνω έγγραφο (δεύτερο μετά αυτό της πολεοδομίας, δείτε εδώ) ‘’νομιμοποιεί και ισχυροποιεί’’ τον δίκαιο αγώνα των γονέων του 25ου Δημοτικού σχολείου Ιλίου και των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι είναι αποφασισμένοι πλέον να σταματήσουν την λειτουργία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που ακτινοβολούν επί δικαίων και αδίκων και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους.


Την Κυριακή 10 Απριλίου στην Αγίου Νικόλαου έγινε η νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας γονέων και κατοίκων έξω από το 25ο Δημοτικό. Οι απόψεις που ακούστηκαν ήταν πως πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και η χωρική εγκατάσταση των κεραιών. Να υπάρξει εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού και να επιβαρυνθούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και οι χρήστες το τεχνολογικό και υγειονομικό κόστος. Να υπερισχύσει η νομικά κατοχυρωμένη αρχή της προφύλαξης για την δημόσια υγεία.


Και αυτή τη φορά η δημοτική αρχή ήταν ηχηρά απούσα.
Οι παρόντες αναφέρθηκαν στο δημοκρατικό κατήφορο της διοίκησης Ζενέτου, κάτι που έγινε για άλλη μια φορά εμφανές στο δημοτικό συμβούλιο της 7ης Απριλίου, όπου η αντιδραστική, μειωτική, ειρωνική στάση της διοικούσας παράταξης και η προσπάθεια φίμωσης των εκπροσώπων της επιτροπής των πολιτών έδειξε, όπως κατήγγειλαν οι συγκεντρωμένοι, πως ο Δήμαρχος και οι ακόλουθοί του είναι μόνο για τα πανηγύρια.

Μετά τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία στην περιοχή και μοιράστηκαν φυλλάδια κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.


Στον αγώνα γονιών και κατοίκων παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Σταματόπουλος (Λαϊκή Συσπείρωση), Κουτσιανάς, Χρόνης (Αριστερό Σχήμα), Κάβουρας (Αλληλέγγυα Πόλη), Ξενάκης (Ανεξάρτητος- Αντιμνημονιακή Κίνηση). Ακόμη εκπρόσωποι και μέλη σωματείων και συλλογικοτήτων της περιοχής: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Δυτικής Αττικής ο Δ. Γληνός, Κίνημα Δεν Πληρώνω, Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Ιλίου.

Γονείς και κάτοικοι ζητούν την συμπαράστασή μας. Δηλώνουν αποφασισμένοι να προασπίσουν την υγεία τους και να τελειώνουν με την ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, δίνοντας ραντεβού για την Κυριακή 17 Απριλίου στις 11.


Αν και είναι γνωστό πως ακόμα και τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες, κάποιοι ειδικοί, φασουλήδες της κερδοφορίας και των μερισμάτων, ισχυρίζονται ψευδώς πως οι επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας είναι ανύπαρκτες. Κι αυτό γιατί τα «έξυπνα τηλέφωνα» και οι παρομοίου εξυπνάδας συσκευές και καλούδια, είναι τα εργαλεία που προωθούνται από το χρηματοπιστωτικό σύστημα το οποίο σφιχταγκαλιασμένο με το εταιρικό κέρδος προσδοκά στην εξάπλωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών - ηλεκτρονικό πορτοφόλι, νέα ταυτότητα – με στόχο τον απόλυτο έλεγχο και την υποταγή των πολιτών. Οι υποτελείς, σκυφτοί υπάκουοι υπήκοοι, στο «Δίκτυο των πραγμάτων» internet of things, όπως ήδη ονομάζουν την επερχόμενη τεχνοφυλακή της Επικράτειας του Μεγάλου Αδελφού, δεν θα έχουν περισσότερη αξία και δικαιώματα απ΄ ότι «τα πράγματα αυτά καθ΄αυτά».


περισσότερα:

 

 

εν κατακλείδι:

 
Να γιατί ο «ιδιοκτήτης-κεραιάρχης της οδού Δήμητρος» χειροδίκησε κατά του δημοτικού σύμβουλου Κανελλόπουλου. Χάθηκε ο μπεζαχτάς.
Δείτε το έγγραφο  ΑΔΑ:758Ε639-ΣΓΩ  της 28/03/2016
Ανάκληση Αποφάσεων της ΕΕΤΤ με τις οποίες χορηγήθηκαν στην Εταιρεία στην Εταιρεία “VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών” Άδειες Κατασκευών Κεραιών (θέση ΔΗΜΗΤΡΑΣ Ίλιον)

Δείτε ακόμη το έγγραφο  ΑΔΑ:7ΓΖΩ639-ΧΝΣ  της 11/03/2016
Ανάκληση Αποφάσεων της ΕΕΤΤ με τις οποίες χορηγήθηκαν στην Εταιρεία στην Εταιρεία “VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών” Άδειες Κατασκευών Κεραιών (θέση ΑΒΕΡΩΦ Ίλιον)
και το κερασάκι: 

ΑΔΑ:6ΞΒΜΩ6Ν-ΓΓΡ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...