Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

δεν θα αφήσουμε το καθαρό τους σήμα να καθαρίζει τις ζωές μας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΛΙΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ VODAFONE (ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 103)

δεν θα αφήσουμε το καθαρό τους σήμα να καθαρίζει τις ζωές μας
στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν … στο τέλος νικάς


Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ κεραία της VODAFONE που βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου 103, στα τριάντα μέτρα από την αυλή του 25ου Δημοτικού σχολείου Ιλίου, ακτινοβολεί στα κεφάλια των παιδιών μας, στη γειτονιά μας, στις ζωές μας, επί αρκετά χρόνια ανενόχλητα και αδιατάρακτα.

Αν και η Πολεοδομία Αιγάλεω έχει κρίνει παράνομη και αυθαίρετη την εγκατάσταση της παραπάνω κεραίας (αυτοψία 4/11/2013), η εκπομπή του «καθαρού σήματος» συνεχίζεται μέχρι σήμερα ανελλιπώς και αδιατάρακτα.

Αν και η Δημοτική αρχή Ιλίου μας διαβεβαιώνει πως «όλα είναι νόμιμα» και πως «έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες» το αποτέλεσμα είναι η εκπομπή του «καθαρού σήματος» να συνεχίζεται μέχρι σήμερα ανελλιπώς και αδιατάρακτα.

Αν και η διεθνής  ιατρική και επιστημονική κοινότητα έχει εκφράσει επανειλημμένα την ανησυχία της, για τους κινδύνους που διατρέχει η δημόσια υγεία από τις επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων παλμικής διαμόρφωσης, που εκπέμπονται από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τα κινητά τηλέφωνα και τα ασύρματα δίκτυα, άκρα του τάφου σιωπή καλύπτει τα μέσα  ενημέρωσης. Με το τζίρο αρκετών εκατομμυρίων διαφήμισης,  η εκπομπή του «καθαρού σήματος» συνεχίζεται μέχρι σήμερα ανελλιπώς και αδιατάρακτα.

Στη γειτονιά μας όλοι μαζί την Κυριακή 17 Απριλίου στις 11 συνεχίζουμε τις ζωές μας αδιατάρακτα χωρίς την εκπομπή του «καθαρού σήματος».

Στον κοινό αγώνα γονιών και κατοίκων, συμμετέχουν και συμπαραστέκονται οι δημοτικοί σύμβουλοι: Σταματόπουλος (Λαϊκή Συσπείρωση), Κουτσιανάς, Χρόνης (Αριστερό Σχήμα), Κάβουρας (Αλληλέγγυα Πόλη), Ξενάκης (Ανεξάρτητος - Αντιμνημονιακή Κίνηση), ακόμη εκπρόσωποι και μέλη σωματείων και συλλογικοτήτων της περιοχής: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Δυτικής Αττικής "Δ. Γληνός", Κίνημα Δεν Πληρώνω, Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Ιλίου.

Γονείς και κάτοικοι ζητάμε την συμπαράστασή όλων σας. Είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε την υγεία των παιδιών μας και να τελειώνουμε με την ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Ζητάμε να αλλάξει ΤΩΡΑ το νομικό καθεστώς που διέπει τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, την χωροθέτηση και την εγκατάσταση των κεραιών. Να γίνει εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία και στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα για τους κινδύνους της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και τους τρόπους προστασίας  των πολιτών από την αλόγιστη και συνεχή χρήση κινητών τηλεφώνων, ασύρματων δικτύων κ.λ.π.

Ραντεβού την Κυριακή 17 Απριλίου στις 11 στη συγκέντρωση για την αποκαθήλωση της κεραίας απέναντι από το 25ο Δημοτικό σχολείο, Αγίου Νικολάου 103 στο Ίλιον.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!

Γιατί οι ζωές μας και οι ζωές των παιδιών μας είναι πάνω από τα ΥΠΕΡκέρδη των πολυεθνικών!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...