Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ακόμα πιο ψηλά το ευρωδρέπανο


Αποφασισμένος να σηκώσει ακόμα πιο ψηλά το ευρωδρέπανο δηλώνει ο έλλην κομμουνιστής πρωθυπουργός μετά και την επίτευξη της νέας συμφωνίας με τους εταίρους.

Ο κος πρωθυπουργός τόνισε κατηγορηματικά πως η Ελλάς απέτρεψε την κατάρρευση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Οι δύσκολες στιγμές  για το ευρώ των λαών πέρασαν. Αφήνουμε πίσω μας το παλαιό και σκοτεινό, το σαθρό της διαπλοκής και της ρεμούλας, οραματιζόμαστε το καινούργιο, το διαυγές, το οικονομικά γόνιμο και αποδοτικό.

Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία. Πρόκειται για έννοιες και ιδεολογήματα του παρελθόντος που καταδυνάστευσαν τις κοινωνίες και αποτέλεσαν τροχοπέδη στην καινοτομία και την ανάπτυξη. Τις αφήνουμε στην άκρη, στο ιστορικό περιθώριο, και ατενίζουμε το μέλλον προσανατολισμένοι στη συνεργασία, στην ευελιξία, την τάξη και την ευημερία. Σε αυτήν μας την πορεία, χωρίς παρωπίδες, μακριά από εθνικές και τοπικές αγκυλώσεις, δεν πρέπει και δεν μπορεί να είμαστε μόνοι. Καλούμε λοιπόν σε συστράτευση όλους τους πολιτικούς και  κοινωνικούς φορείς, για να δώσουμε μαζί την μάχη την καλή, τη μάχη της ελπίδας.

Εμπρός για το ευρώ των λαών. Εμπρός για την ελπίδα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...