Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

VODAFONE - Αγ.Νικολάου 103: Κατεδαφίζεται η κεραία!

Κατεδαφίζεται οριστικά το κεραιοσύστημα κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE στην οδό Αγ. Νικολάου 103 στο Ίλιον, απέναντι από το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου. 16 χρόνια ασυδοσία, κοροϊδία ψέματα και παραβάσεις, τελειώνουν! Εκδόθηκε η Υπ. Αρ. Πρωτ.: 33680/1719/02-05-2017 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
 
 
Ελπίζουμε ο κύριος Ζενέτος να φροντίσει ώστε το "κατάλληλο" συνεργείο του Δήμου να είναι παρόν και στην ώρα του, και να μην προκύψει κάποιο επείγον ή απρόσμενο "κόλλημα" της τελευταίας στιγμής. Είναι υποχρεωμένος να εκτελέσει την απόφαση (ο ίδιος στο παρελθόν βάφτιζε "νόμιμη" την καθ' όλα παράνομη εγκατάσταση της VODAFONE, μοιράζοντας την περιβόητη βίβλο των 150 σελίδων για να κατευνάσει τη δικαιολογημένη αγανάκτηση κατοίκων, γονιών και μαθητών της περιοχής).
 


"Όλοι παρέα να πέσει η κεραία". Το σύνθημα του κόσμου να γίνει επιτέλους πράξη. Τέρμα τα ψέματα. Η Δημοτική Αρχή έχει καθήκον να μοιράσει σε όλους τους κατοίκους του Ιλίου την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία μας.


πηγή άρθρου : http://antikeraies-ilion.blogspot.gr
 

Οι δημοτικές παρατάξεις του Ιλίου, Αλληλέγγυα Πόλη και ΑΣΙ, σε ανακοινώσεις τους, κάνουν λόγο για δικαίωση των αγωνιζόμενων κατοίκων του Ιλίου, ενώ καταγγέλλουν τη στάση της διοίκησης του Δήμου, η οποία, επί χρόνια και εν γνώση της, συγκαλύπτει  τις παράνομες και επικίνδυνες για την υγεία των παιδιών, κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

δείτε τις ανακοινώσεις:


Δικαιώνονται οι αγώνες των κατοίκων: Εκδόθηκε απόφαση κατεδάφισης αυθαίρετης κεραίας απέναντι από το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου
Κεραίες κινητής τηλεφωνίας: Οι μάσκες της δημοτικής αρχής πέφτουν





Nα αλλάξει ΤΩΡΑ το νομικό καθεστώς που διέπει τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, στη χωροθέτηση και την εγκατάσταση των κεραιών. Να γίνει εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία και στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα για τους κινδύνους της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και τους τρόπους προστασίας  των πολιτών από την αλόγιστη και συνεχή χρήση κινητών τηλεφώνων, ασύρματων δικτύων.

Οι ζωές μας και οι ζωές των παιδιών μας είναι πάνω από τα ΥΠΕΡκέρδη των πολυεθνικών! Οφείλουμε και βρισκόμαστε στην πλευρά όσων αντιστέκονται στο άθλιο θεσμικό καθεστώς που υπηρετεί την εταιρική ασυδοσία οδηγώντας στην αυτοδικία και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...