Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

περί ΕΡΤ και άλλων δαιμονίων







η χούντα τότε είχε συνταγματάρχες σήμερα έχει συνταγματολόγους


Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η συγκυβέρνηση του Δον Σαμαρά αποφασίζει και διατάσσει το κλείσιμο της ΕΡΤ εν μία νυκτί. Παρόμοιες μεθόδους χρησιμοποιούν όλα τα «δημοκρατικά καθεστώτα» ανά την υφήλιο. Όλα μες την ίδια τσουβάλα της ολισθαίνουσας δημιοκρατίας τους.


Το μαύρο που έπεσε στις τηλεοπτικές συχνότητες και ο βόμβος στις ραδιοφωνικές, ας γίνουν αφορμή να τελειώνουμε με την μαύρη κυβέρνηση και τους σκοτεινούς της συνοδοιπόρους.

Η ΕΡΤ πάντοτε ήταν κυβερνητική κι ας κόπτονται κάποιοι περί του αντιθέτου.

Το ότι υπήρχαν σ αυτήν εκπομπές που παρήγαγαν και προήγαγαν τον πολιτισμό είναι αναμφισβήτητο.

Το ότι υπήρχαν σ αυτήν άξιοι και καταρτισμένοι εργαζόμενοι που δεν ήταν κομματόσκυλα και δεν είχαν μπει απο το παράθυρο είναι κι αυτό αναμφισβήτητο.

Το ότι γίνονταν πάρτι σπατάλης σε προμήθειες υλικού, σε περίεργες αναθέσεις και υπερκοστολογήσεις τιμολογίων παραγωγών και συνεργατών είναι κι αυτό αναμφισβήτητο.

Το ότι πρόσωπα ταγμένα στον κομματικό στρατό ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΝ καταλάμβαναν θέσεις και αξιώματα -βολεύονταν μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση με αμοιβές υπέρογκες - ανάλογα με τους συσχετισμούς είναι εξίσου αναμφισβήτητο.

Ψάξτε να βρείτε τα μισθολόγια της ΕΡΤ για να μάθετε για τα κρατικοδίαιτα τσιράκια της εξουσίας. Όταν έδιωχναν δημοσιογράφους των 800 ευρώ και διόριζαν συμβούλους και ειδικές γραμματείες από το παράθυρο -κομματόσκυλα των 3000€+ - πολλοί απ αυτούς που σήμερα διαμαρτύρονται σφύριζαν αδιάφορα. Μην ανησυχείτε τα κομματόσκυλα των 3000€+ δε θα χαθούν. Μην ανησυχείτε ο Σαμαράς διασφαλίζει ότι οι όποιες διαφημίσεις της ΕΡΤ  θα μεταφερθούν στα «μέσα και στα έξω φίλων και κολλητών σεμνά και ταπεινά».

Το ότι από τις συχνότητες της ΕΡΤ προβλήθηκαν και ακούστηκαν γεγονότα και απόψεις, τα οποία ούτε κατά διάνοια θα έβρισκαν στέγη στις παραχωρημένες στα ιδιωτικά συμφέροντα ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι και αυτό αναμφισβήτητο. Όλα αυτά όμως αποτελούν φωτεινές εξαιρέσεις. Δεν αρκούν για να την καθαγιάσουν.

Παρόλα αυτά η ΕΡΤ είναι δημόσια περιουσία φτιαγμένη από τα χρήματα και τους φόρους όλου του λαού και δε μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος πρωθυπουργίσκος να αποφασίζει και να διατάζει το κλείσιμό της. Κατά τα δυο τελευταία χρόνια μπαινόβγαιναν αρκετοί ξένοι επισκέπτες αγοραστές και επιθεωρούσαν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του «μαγαζιού».

Μήπως δεν ήταν η παράταξή σου Σαμαρά, μαζί με αυτή του συγκυβερνήτη σου Βενιζέλου αυτές που διαχειρίζονταν και όριζαν στην ΕΡΤ διοικητές και δ.σ. της αρεσκείας σας και της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Για ποια αδιαφάνεια  κάνεις λοιπόν λόγο; Θα πρέπει να λογοδοτήσεις για το ξεπούλημα που προετοιμάζεις και σε άλλα «ζημιογόνα κρατικά μαγαζιά»

Αλλοίμονο στους απλούς διοικητικούς και τεχνικούς υπαλλήλους, στους μουσικούς των συνόλων της ΕΡΤ, που δεν ήταν πολυθεσίτες και δεν μισθοδοτούνταν εκ του άνωθεν ή εκ μακρόθεν.

Αλλοίμονο στο κομμάτι του απόδημου ελληνισμού που χάνει ένα δίαυλο επαφής με την γλώσσα και την πατρίδα, την ξεπουλημένη.
Αλλοίμονο σε όσους μένουν στο αλλοίμονο για όλα όσα γύρω τους συμβαίνουν.
Η ΕΡΤ ήταν πάντα κυβερνητική και κρατική και μόνο κατ ελάχιστον δημόσια.

Επειδή  η έδρα της κυβέρνησης λοιπόν, μετατέθηκε εδώ και καιρό απο την Αθήνα στο Βερολίνο, στο City, στις Κανάριες νήσους, στο Πεκίνο, στην ΕΚΤ, στην GoldmanSachs,στο ΔΝΤ, το παλαιό κυβερνητικό κανάλι θα πρέπει να κλείσει ως μη έχον πια λόγο ύπαρξης.

Υπάρχουν πλέον δορυφορικά πιάτα και ψηφιακό σήμα που μεταδίδει τη Φωνή και την Εικόνα της Νέας Κυβέρνησης στο προτεκτοράτο.

Συντονιστείτε

MEGA μου



Αριστερά, ο Ιάσονας Μοσχοβίτης στο στούντιο Ειδήσεων του ΕΙΡ στις 20 Ιουλίου 1969 - ημέρα προσεδάφισης του Απόλλων 11 στην σελήνη. Κέντρο, μέσα αποθήκευσης - αρχείο ΕΡΤ. Δεξιά, ψηφιοποίηση - το θέατρο της Δευτέρας.


απορίες ανάκατες εν είδει σλόγκαν


Τι είναι και ποιος ο ρόλος της DIGEA


Ποιοι ετοιμάζουν πλιάτσικο στο αρχείο της ΕΡΤ


Γιατί τέτοια βιασύνη για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή


Οι συχνότητες είναι η δεν είναι δημόσιο αγαθό, να αποδοθούν στους πολίτες


Με τι άδειες λειτουργούν τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας


Αlter - Καρατζαφέρης γιατί δεν αναφέρεται κανείς σε αυτή την πολλά υποσχόμενη σχέση


Δεν πληρώνω τέλος για τη φασιστική ΕΡΤ, έτσι έλεγε η Μ. Μερκούρη


Τι απέγιναν τα περίφημα δημοτικά ραδιόφωνα της ελευθερίας και της πολυφωνίας

Πόσα χρήματα μαύρα μοιράστηκαν, έγινε ποτέ έλεγχος και σε ποια


Η περίπτωση του 902, γιατί το ΚΚΕ σιωπά


Τα χρέη των φαληρημένων κομμάτων α.ε. με ΑΦΜ, τα δάνεια του mega, η χρυσή αυγή και το ξεπούλημα της ΑΤΕ


Το αγγελιόσημο που δεν αποδίδεται


Εθνικές εργολαβίες, τι ήταν ο βασικός μέτοχος


Όλοι ναζί μπορούν


η χούντα τότε είχε συνταγματάρχες σήμερα έχει συνταγματολόγους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...