Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο χορός της καρέκλας και το βαθύ Πασόκ του δήμου Ιλίου


Ο χορός της καρέκλας και το βαθύ Πασόκ του δήμου Ιλίου

ότι δεν ελέγχουμε το εξαφανίζουμε ή το αφυδατώνουμε
















Με συνταγές νεοταξικές και πολιτικού καθωσπρεπισμού πορεύεται η δημοτική αρχή ιλίου.

Μετά το λογύδριο του δημάρχου Ζενέτου, υποστηρικτή και υποστηριζόμενου από το Πασόκ, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο περί νόμου και δικαίου, περί οικονομίας και καλλικράτη, ο υπερασπιστής της “ευνομίας” μετά τη φούσκα των δηλώσεων του περί έξυπνων μετρητών , κεραιών κινητής τηλεφωνίας , χαρατσιών… ξανακτυπά.

Αυτή τη φορά θύματα τα κορίτσια της ομάδας σύγχρονου χορού˙  το τμήμα χορού που η δημοτική αρχή το έκλεισε γιατί δεν ήταν ανταποδοτικό όπως λέει, χωρίς κανείς από τους υπεύθυνους ˙ δήμαρχος αντιδήμαρχος, να αναλαμβάνει την ευθύνη για την απόφαση αυτή.

Μερικά ψελλίσματα μόνο περί ασέπ, κόστους και ανταποδοτικότητας.

Βέβαια όταν τα δημαρχεία μετατρέπονται σε δημοτικά καταστήματα α.ε. και οι δήμαρχοι σε μάνατζερ, ο πολιτισμός πρέπει να είναι ανταποδοτικός !!! να τα φέρνει δηλαδή.

Η παιδεία πρέπει να είναι ανταποδοτική !!!    Η δημοκρατία επίσης !!! 

Όλα για την αγορά και τους πωλητές όχι όμως για τους πολίτες.

Πλήρης Ιδιωτικοποίηση – Ηλιθιοποίηση.

 Κοινωνικός Χαρακτήρας και Όραμα – Πάπαλα – Ξεχάστε τα.

Όσο για το τετράπτυχο Πόλις Πολίτης Πολιτισμός Πολίτευμα φαίνεται να το αγνοούν.

Ενώ οι εμποροπανηγύρεις των τοπικών συλλόγων είναι ανταποδοτικοί κατ΄ αυτούς , γιατί αποτελούν τη δεξαμενή ψηφοφόρων και δημοσίων σχέσεων της δημοτικής αρχής ( αλήθεια πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι , υποψήφιοι σύμβουλοι και συγγενείς, προερχόμενοι από τους συλλόγους αυτούς σχετίζονται με την παράταξη Zενέτου - Πασόκ και αντίστροφα ; )

Φυσικά ο μόνος χορός τον οποίο γνωρίζουν οι αρμόδιοι επί των πολιτιστικών της παράταξης Zενέτου εκτός από  το τσιφτετέλι , είναι και ο χορός του Ζαλόγγου.

Ε , λοιπόν ας τον χορέψουν μόνοι τους









για λεπτομέρειες αναζητήστε την οπτικοακουστική καταγραφή του δημοτικού συμβουλίου Ιλίου της 8/11/12 όταν αυτή αναρτηθεί στο  www.hellasnews.tv/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...